Bianca

Mijn paden sinds 1969

Van jongs af aan gevoelig en intuïtief, dat ben ik, Bianca Brouwer. Daar ruimte aan geven was moeilijk en spannend. Buiten spelen, sporten en creativiteit ontspande mij. Een serieus, introvert, vrolijk en creatief meisje dus.

Ik houd nog altijd van buiten (bezig) zijn; werk graag in het groen in eigen of andermans tuin. Spelen met taal, fotograferen en tekenen/schilderen vertaalt wat mij raakt. 

Mijn ontwikkeling als individu, partner en moeder raakt sterk mijn gevoeligheid. Het laat zien hoe ik reageer op de wereld om me heen. Aanvullende en alternatieve geneeswijzen reiken mij de hand (anders) om te gaan met mijn gevoeligheid en intuïtie. Mijn affiniteit met en kennis van verschillende geneeswijzen blijft groeien.

Ik volgde opleidingen over mens en natuur en de gezondheid van beiden. Zoals HBO-V, natuurgeneeskunde, massageopleidingen, Mens en Intuïtie, Co-creatie en 1e-jaars hoveniersopleiding.
Op dit moment (2019) volg ik in Nederland de opleiding tot Bach bloesem consulent humaan (voor de mens), welke opgezet is in Engeland. De opleiding bestaat uit 3 niveau’s. De eerste 2 heb ik behaald en volgend voorjaar hoop ik niveau III af te ronden. Dan wordt ik geregistreerd in het Engelse Bach Foundation International Register als gecertificeerd Bach bloesem consulent.


Tijdens de massagelessen op het College voor Natuurgeneeskunde en tijdens mijn Hoveniersopleiding kreeg ik te horen ‘dat het in mijn vingers zit’. En zo groeiden mijn twee ondernemingen: praktijk Ziehier en Bianca Brouwer Tuinonderhoud.

De (veer)kracht van de mens en de natuur blijf ik bijzonder vinden. En hoe aandacht en zorg dat kunnen versterken. Daarnaast kan de interactie tussen mens en natuur helend zijn. Mijn doel is dat jij je weer prettig voelt in jezelf of in je tuin.

Het VlinderHuys is voor mij een prachtige plek om praktijk te voeren. Want omgeven door tuin, akker en bos nodigt het uit tot stilte, aandacht en ontspanning.
Ervaar wat Bach bloesem remedie
 en massages voor jouw (veer)kracht kunnen betekenen.

Man, vrouw, jong, oud; wees welkom!

Bianca Brouwer

Massage Amersfoort | Ziehier.nu |Bianca Brouwer