Skip to content

Bianca

Van jongs af aan ervaar ik een grote gevoeligheid en een sterke intuïtie in mij.
Als individu, partner en moeder worden beiden elke dag aangesproken en bepalen wat dat intern met me doet en hoe ik reageer op de wereld om me heen. Aanvullende en alternatieve geneeswijzen reik(t)en mij de hand (anders) om te gaan met mijn gevoeligheid en intuïtie. Mijn affiniteit met en kennis van verschillende geneeswijzen blijft zich dan ook ontwikkelen.

Ik volgde opleidingen over mens en natuur en de gezondheid van beiden. Zoals HBO-Verpleegkunde, natuurgeneeskunde, massageopleidingen, Mens en Intuïtie, 1e-jaars hoveniersopleiding en Bach bloesem opleiding.

Ik ben gecertificeerd Bach bloesem consulente en sta geregistreerd als BFRP (Bach Foundation Registered Practitioner) in het Engelse Bach Foundation International Register.

De opleiding tot Bach bloesem consulent humaan (voor de mens), welke opgezet is in Engeland, heeft mij inzicht gegeven in de impact van mijn emoties, gevoelens, gedachten en karaktertrekken op mijn leven. Me daar bewust van worden en me bevrijden van wat mij niet (meer) past heeft een verdere verdieping en groei in mezelf gegeven.

Als Bach bloesem consulente tracht ik jou en je naasten ook ter zijde te staan in verdere ontwikkeling en groei. De zachte kracht van de Bach bloesems en de zienswijze van de Engelse arts Dr. E. Bach, waarnaar de bloesems vernoemd zijn, geef ik graag door. Dat was zijn intentie; dat deze vorm van ondersteuning voor iedereen toegankelijk is, los van een arts, therapeut of consulent.

De bloesems zijn ook te gebruiken voor planten en dieren.
Klik HIER voor dierenconsulenten (BFRAP).
In mijn andere werk, Bianca Brouwer Tuinonderhoud, pas ik de Bach bloesems toe bij ziekten, plagen of slechte groei van beplanting.

Consulten geef ik:

– aan het Elkerlijkpad 20 in Amersfoort
– op locatie (instelling, school, verzorgingshuis, verpleeghuis, bij je thuis)
– telefonisch of middels videobellen

Bach bloesems voor vrouw, man, jong, oud.
Ervaar wat ze voor jou en je naasten kunnen betekenen.

Bianca Brouwer

Massage Amersfoort | Ziehier.nu |Bianca Brouwer